T.C. MÜNSTER BAŞKONSOLOSUMUZ DERNEK LOKALiMiZDE TEŞEKKÜR PROGRAMI DÜZENLEDİ
- Dönmez Adil
- 19 Ara 2024
- 2 dakikada okunur
Türkiye Cumhuriyeti Münster başkonsolosluğu, Avrupa Zonguldaklılar Derneği lokalinde bölgede faaliyet gösteren, T.C Başkonsolosluğu öncülüğünde organize edilen etkinliklere destek olan Türk iş adamlarına teşekkür programı düzenledi.
Türkiye Cumhuriyeti Münster Başkonsolosu Sayın Arif Hakan Yeter söz konusu etkinliklerin maddi ve manevi oluşumunda katkıda bulunan iş adamlarına verdikleri desteklerinden dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkür ederek Özel olarak hazırlanan plaket takdim etti.
Avrupa Zonguldaklılar Derneği lokalinde düzenlenen organizasyonda, yaklaşık 30 İş insanı bir araya gelerek bundan sonraki süreçte şimdiye kadar olduğu gibi de şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz ifadesinde bulunurken Avrupa Zonguldaklılar Derneği’nin bu tür büyük ölçüdeki organizasyonlarda üstlendiği sorumluluğun önemine vurguda bulunarak derneğe teşekkür ettiler.
Başkonsolos Arif Hakan Yeter bey iş adamlarına hitaben yaptığı konuşmasında iş adamlarına desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederek bu münasebetle meydana gelen etkinliklerin önemine binaen Avrupa Zonguldaklılar Derneği ve Yenice-Karabüklüler Derneği ‘nin sunduğu destek için ayrıca memnuniyetini dile getirdi.
Avrupa Zonguldaklılar Derneği Yönetim Kurulu adına Başkan Mehmet Karakulak yaptığı konuşmasında ,başta T.C.Münster Başkonsolosu Arif Hakan Yeter bey olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederek iş insanlarının verdiği destekleri ve bununla ilgili birlik beraberliğe vurguda buluurken,hiç bir Dernek ve Kurum destek alamadan bir etkinlik yapması mümkün değildir bu konuda her daim duyarlı olan iş insanlarına minnettar olduklarını belirtti.
Teşekkür Sertifikası takdim edilen iş insanlarımız Necdet Özcan, Mevlüt Özcan, Mehmet Öztürk,İlhan Bükrücü, Burhan Erdem, Eşref Dindar,Cuma Köseoğulları,Satılmış Kuzucu(Vek.Mehmet Kuzucu),Hakan Koymatlı,Mustafa Yağcı,Hüseyin Erdoğan (Vek. Memiş),Dr.Cevdet Demir,
Avrupa Zonguldaklılar Derneği Tüzel Kişiliği adına Başkan Mehmet Karakulak,Yenice-Karabüklüler Derneği Tüzel Kişiliği adına Adnan Abaoğlu ile ayrıca Avrupa Hışıroğlu Derneği” nin sözcüleri Ali Sarı, Sedat Kutucu,Yusuf Karail, Yunis Ermiş, İsmet Karakök,Selehattin Gidicioglu, Ayhan Gültekin,Yılmaz Kuruoğlu Suat Değirmencioğlu hazır bulurken EKOM firmasının sahibi Mehmet Öztürk’ün İstanbul’dan bir etkinlik ziyaretine gelen Şeref Akkurt , Rüstem Akkurt ve Polis Gazileri Derneği Almanya temsilcisi olan Mehmet Öyni,Gazeteciler Ramazan Kabataş, Ali İnan ASHABER Yöneticisi Aslan Arslan iştirak eden misafirlerimiz arasındaydı.






















Yorumlar